Digitale displays

Slim communiceren met digitale displays

Behalve maatwerk voor de baan/banen, denkt Padelution ook graag mee als het gaat om slimme communicatie-oplossingen. In eigen fabriek maken we namelijk digitale narrowcasting-oplossingen, waaronder in- en outdoor displays.

Ideaal voor leden om bijvoorbeeld uitleg te krijgen over huishoudelijke zaken, sponsoren in beeld te brengen, een combinatie te maken met het horeca-aanbod, het aan- en uitzetten van lichten dankzij een optionele touchfunctie en andere toepassingen die het padelplezier ten goede komen. Gemak in beheer, de juiste communicatie op het juiste moment, tijdswinst en waar wenselijk een extra verdienmodel staan hierbij centraal.

Onze vakmensen maken het narrowcasting-element passend bij het ex- of interieur en voorzien deze naar wens in de stijl van de vereniging. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, die zijn ingesteld op professioneel gebruik.

Alle formaten en beschikbare inches in screens zijn mogelijk. Narrowcasting biedt tal van voordelen, bijvoorbeeld;

✓ UVerdienmodel met sponsortoevoegingen;
✓ Reserveringslink;
✓ Horeca aanbod tonen;
✓ Scorebordtechniek integreren;
✓ Uitleg spelregels & tips;
✓ Motiverende teksten / illustraties;
✓ Weervoorspelling;
✓ Optioneel met touch-functie & audio.

Beheer

We hebben een bestaand online CMS waarop jouw content 24/7 eenvoudig op afstand beheerd kan worden zonder technische voorkennis. Voor deze servicelicentie wordt een jaartarief van € 240,- ex BTW gerekend. Ook is het mogelijk om te koppelen met bestaande softwaresystemen.

Binnendisplay vanaf: € 2.250 ex BTW. Buitendisplay vanaf: € 3.700,- ex BTW.