Padelbanen op maat vanuit Limburg

Padelution creëert maatwerk in uiteenlopende padelbanen. Wij leveren zowel staal als aluminium courts. Onderstaand een samenvatting van verschillende varianten.

Onze adviseur gaat graag met u in gesprek op locatie om te bekijken welke padelbaan voor uw vereniging het meest passend is, indoor of outdoor. Van grondwerk tot en met bouw, alles vanuit 1 aanspreekpunt die de juiste kennis heeft van Padelution.

Overkappingen

Daarnaast bieden wij ook diverse, hoogwaardige overkappingen. Zo biedt u uw leden letterlijk een dak boven het hoofd, waardoor de meest opkomende sport ter wereld elk jaargetijde kan worden gespeeld. Ook na plaatsing van de padelbaan/banen kunt u bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden.

Ruime ervaring

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde partners en A merken met ruime ervaring in het bouwen van padelbanen. Er wordt gewerkt met hoogwaardig materiaal, waardoor u verzekerd bent van een duurzame investering. Ook beschikken wij over een eigen betonlabel dat als beste uit de bus komt voor de aanleg van padelbanen.

U heeft met één persoon contact, waardoor met korte lijnen de ideale padelsituatie wordt gecreëerd. Bekijk impressie voor eerder maatwerk door Padelution.

Ronde palen lampen zijn alleen mogelijk bij indoor banen.