Overkappingen

Elk jaargetijde op de padelbaan Padelution voorziet ook in hoogwaardige overkappingen om vier seizoen lang ongeacht de weersomstandigheden te genieten van onze favoriete sport. Dit kan voor één of meerdere banen worden gerealiseerd.

Wij werken samen met onze ervaren partner in Portugal, waar uitsluitend wordt gewerkt met de beste grondstoffen uit Europa en aan alle certificeringen is voldaan. Zo ben je niet alleen verzekerd van een veilig dak boven de baan, maar ook van een duurzame investering die levensbestendig is.

Optimale spelbeleving

De aluminium-overkappingen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar met alleen de hoogste kwaliteit PVC. Daarbij wordt speciale aandacht geschonken aan de afwerking, waarbij we altijd rekening houden met een optimale spelbeleving.

Internationale standaarden

De overkappingen worden gemaakt naar internationale standaarden, waardoor er ook officiële wedstrijden en andere evenementen kunnen worden gehouden. Uiteraard bekijken we bij een adviesgesprek de situatie en leveren ook maatwerk in afwijkende formaten/hoogte.

Volledige ontzorging

Padelution ontzorgt in het hele proces: van advies, concept, productie, bouw, levering en installatie. Onze specialist vertaalt uw wensen naar een eindresultaat op maat. Informeer naar de vele mogelijkheden om zo het hele jaar padel aan te bieden aan uw leden.